Wat is de meerwaarde van een cv via hetCV.nl?

De recruiter beoordeelt binnen 6 seconden een cv en vormt daarmee al een eerste indruk. Het is daarom belangrijk om jezelf vanaf het eerste contactmoment op de juiste manier te presenteren. Een goed cv vergroot de kans aanzienlijk om aan tafel te komen bij een potentiële werk- of opdrachtgever. Wij zorgen niet alleen voor een mooie opmaak, maar adviseren jou ook over de opbouw en inhoud van jouw cv.

Voor wie is hetCV.nl bedoeld?

Wij bieden een platform met diverse producten en diensten voor ambitieuze professionals binnen alle vakgebieden. Voor iedere functie, niveau en ambitie bieden wij een oplossing op maat. Neem contact met ons om te bekijken wat wij exact voor je kunnen beteken en/of bestel direct een product uit de webshop.

Onze missie en visie?

Het is onze missie om professionals en potentiële werkgevers dichterbij elkaar te brengen. Onze overtuiging is dat jouw presentatie naast opleiding, kennis, netwerk en een hoge dosis van motivatie van essentieel belang zijn om hierin succesvol te zijn.

Daarnaast is het onze visie dat het optimaliseren van jouw eerste indruk en het op de juiste wijze toepassen van diverse (online) tools jouw individuele kansen op succes aanzienlijk zullen vergroten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze professionals staan jou graag te woord.

Zijn er ook specifieke producten voor ZZP’ers?

Ja, wij bieden diverse oplossingen die goed passen bij het werkveld van een ZZP’er. Denk hier bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om regelmatig jouw cv te updaten, toegang krijgen tot ons netwerk en het in contact komen met potentiële opdrachtgevers.

Wat krijg ik precies bij hetCV?

In de eerste plaats krijg je bij ons altijd een uitstekend cv, waar je zelf relatief weinig voor hoeft te doen. Bij bestelling van hetCV krijg je in elk geval een intakegesprek, inhoudelijk advies, een inbegrepen correctieronde, hetCV binnen drie werkdagen in je mailbox en een hardcopy versie via de post. Hiernaast kan je via ons ook in contact komen met potentiele werkgevers.

Kan ik mijn cv ook door jullie laten updaten?

Ja, wanneer je een bestelling hebt gedaan kan je vervolgens altijd weer contact met ons opnemen wanneer jouw werksituatie is veranderd. Wij zullen een nieuwe werksituatie of bijvoorbeeld behaalde diploma’s/certificaten op zeer korte termijn aanpassen in jouw unieke cv.

Wat houdt de persoonlijke aanpak precies in?

Wanneer wij jouw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een persoonlijke intake. In dit gesprek bespreken wij samen jouw loopbaan en ambities om de inhoud van jouw nieuwe cv uit te kunnen werken. Dit biedt jou tevens de mogelijkheid om gerichte vragen te stellen, zodat we je op basis hiervan goed kunnen (blijven) adviseren.

Binnen hoeveel tijd kan ik mijn nieuwe CV verwachten?

Je ontvangt hetCV als PDF bestand binnen drie werkdagen per e-mail en een hardcopy versie via de post.

Kan ik naast de lay-out ook de inhoud van mijn CV door jullie laten maken?

Ja, wij bieden tevens de mogelijkheid om een volledig en sterk cv te schrijven. Hiervoor zullen we eerst een grondige intakegesprek met je voeren, zodat we een goed cv kunnen maken op basis van jouw ambities. Meer informatie hierover vind je in de webshop.

Schrijven jullie ook motivatie-/ sollicitatiebrieven?

Ja, wij schrijven ook jouw sollicitatie-/motivatiebrieven. Wij raden het aan om niet met standaard templates van het internet te werken. Recruiters prikken hier makkelijk doorheen en bovendien is iedere professional wat ons betreft uniek! Wij maken jouw sollicitatiebrief persoonlijk en stellen deze zo samen, dat je met een aantal belangrijke wijzigingen al kan reageren op diverse diverse vacatures en bedrijven. Neem contact op met een van onze jobcoaches om je hierin te laten adviseren.

Wie zijn de jobcoaches?

De jobcoaches zijn HR Professionals met meerdere jaren ervaring in de recruitmentbranche. Zij hebben vanuit diverse invalshoeken te maken gehad met de selectieprocedures binnen verschillende vakgebieden en branches. Bovendien hebben wij HR Managers en Recruiters binnen ons netwerk waar ook wij constant mee sparren. Maak via dit platform gebruik van onze expertise, netwerk en diensten om elkaars ambities te realiseren.

Wie zijn de designers?

Dit zijn freelance vormgevers met de juiste kennis en ervaring in de grafische branche. Heb jij bepaalde specifieke wensen voor de lay-out van jouw cv? Bijvoorbeeld als ZZP’er die regelmatig van opdracht veranderd of juist als Sales Manager die graag een aantal succesvolle achievements vermeld in zijn/haar cv? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, want we hebben hier al veel ervaring mee.

Moet ik een foto aanleveren?

Een foto maakt een CV persoonlijker, waardoor de recruiter of HR manager een beter beeld krijgt. Wij bevelen het altijd aan om een foto toe te voegen, echter is dit uiteraard niet verplicht. Belangrijk detail is wel dat de foto over een bepaalde kwaliteit beschikt, dus gebruik altijd een zakelijke (pas-)foto en bijvoorbeeld geen foto van je laatste vakantie.

Wanneer vindt de volgende workshop plaats?

De volgende workshop “Personal Branding” vindt vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2016 plaats van 10.00 – 13.00 uur in Amsterdam en Rotterdam.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ja, wanneer onze input naar aanleiding van het intakegesprek jou niet is bevallen dan krijg jij je geld direct terug. Hierna volgt er wederom een moment dat je een goedkeurig geeft voor de start van het ontwerp. Vanaf dit moment gaan de designers aan het werk en is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen.

Kan ik ook een Engelse versie van mijn cv laten maken?

Ja, wij bieden jou tevens de mogelijkheid om je Nederlandse curriculum vitae en zelfs motivatiebrief om te zetten naar het Engels en eventueel andersom.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Tel: 0106690199
E-mail: info@hetcv.nl