Uit ons onderzoek blijkt dat 80% van de cv’s niet aan de normen voldoet.

Wie wij zijn en
Wat wij doen

In 2011 is Milano Naarden gestart met hetCV.nl. Zijn drijfveer is om diverse professionals te helpen bij hun presentatie richting potentiele werk- en opdrachtgevers. Met behulp van hetCV.nl maken vele professionals gebruik van een (online) jobcoach om de resultaten te verbeteren bij het realiseren van hun ambities.

Hoe wij jou verder helpen in je carrière

Design CV


HetCV.nl helpt jou bij het creëren van een goed CV. Er vindt een persoonlijke intake plaats, je CV wordt totaal getransformeerd, er geldt een correctieronde en je krijgt je nieuwe CV aangeleverd als pdf-bestand, een hardcopy versie en een bestand op je mobiele telefoon. Alles in één keer geregeld!

(Online) Presentatie


Met de opkomst van nieuwe media is er vandaag de dag meer nodig dan alleen een goed cv, om een sterke indruk achter te laten. Recruiters maken veelvuldig gebruik van social media kanalen, zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Bovendien helpen wij jou ook om face-to-face een sterke indruk achter te laten.

Online jobcoach


Net als een personal trainer in de gym, bieden wij jou de mogelijkheid om via hetCV.nl gebruik te maken van een personal jobcoach. Wij helpen jou bij diverse vraagstukken die te maken hebben met jouw huidige loopbaan en carrièredoelstellingen.

Workshops


Onze workshop zijn bedoeld om, zowel jouw online en fysieke presentatie richting potentiële werkgevers en/of opdrachtgevers te verbeteren. Deze workshops op maat zijn interessante voor ambitieuze professionals uit alle vakgebieden. Het is ook mogelijk om een individueel traject te volgen.

Scoren met jouw CV!

“Het is onze missie om professionals en potentiële werkgevers dichterbij elkaar te brengen. Onze overtuiging is dat jouw presentatie naast opleiding, kennis, netwerk en een hoge dosis van motivatie van essentieel belang zijn om hierin succesvol te zijn.”

Milano Naarden
Founder